Wat doen wij

Home » Wat doen wij

Particulier

Nieuwbouw. Wij ontzorgen u van schets tot en met oplevering. Heeft u een vrije kavel? Of wilt u een bestaande woning slopen en nieuw bouwen? Wij helpen u graag bij het realiseren van uw unieke droomhuis.

Verbouw en renovatie. Sluit uw woning niet (meer) aan bij uw woonwensen? Samen met u maken we een plan voor renovatie en/of verbouw van uw woning om (weer) optimaal te kunnen genieten.

Restauratie. Als u een monument bezit, heeft u een bijzonder en uniek pand met historische waarde in eigendom. Echter, bij het verbouwen van een dergelijk pand kunt u voor onverwachte uitdagingen komen te staan. Wij kunnen u helpen maximale woonkwaliteit te halen uit uw monument, zonder de kwaliteit te verliezen.

Collectief particulier opdrachtgeverschap. Wij begeleiden het traject met bewonersgroepen graag op het gebied van ideevorming tot en met de uitvoering hiervan, met veel aandacht.


Meer informatie

Zakelijk

Appartementen. Heeft u een locatie voor nieuwbouw appartementen, al dan niet in combinatie met commerciƫle ruimtes? Wij helpen u bij het realiseren van een uniek en aansprekend gebouw.

Seriematige woningbouw. Wij kunnen zowel op stedebouwkundig niveau als op het niveau van de woning meedenken. Wij werken aan diverse seriematige (energieneutrale) woningbouwprojecten voor zowel projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen.

Bedrijfspand nieuw bouwen of renoveren. Heeft uw bedrijfspand niet meer de uitstraling die u wenst? Heeft u een kavel en wilt u nieuw bouwen? Wij verwezenlijken al uw wensen. Vanaf concept tot sleutel klaar opleveren.

Herbestemming. Heeft u leegstaand vastgoed? Wij hebben alle kennis in huis om uw vastgoed te herbestemmen en (weer) rendabel te maken.


Meer informatie

Bent u geĆÆnteresseerd?

Verrassend, bijzonder, betrokken, snel en efficient