De visie van Lautenbag Architectuur

Home » Bureau » De visie van Lautenbag Architectuur

Een gebouw maken blijft voor ons een bijzonder proces. Sinds 2009 leveren wij maatwerk-architectuur van hoge kwaliteit.

We vertalen uw bouwwensen met veel plezier naar slimme duurzame en eigentijdse oplossingen. Het spelen met vorm, ruimte, licht en materiaal fascineert ons. We leveren graag verrassend en bijzonder maatwerk, tot in de puntjes.

We zijn persoonlijk betrokken bij uw project en begeleiden graag van ontwerp tot en met uitvoering. Met onze betrouwbare partners en betrokken deskundigen realiseren we particuliere opdrachten, grootschalige woningbouw projecten en utilitaire projecten van hoge kwaliteit. We hebben oog voor detail zonder de grote lijn uit het oog te verliezen.

We werken snel en efficiënt. U kunt erop rekenen dat we uw droom snel vertalen naar een sterk ontwerp en deze in korte tijd tot uitvoering brengen. Wij halen het beste uit uw budget.

We vinden dat een gebouw waarde moet toevoegen aan zijn omgeving. Dit betekent niet alleen dat onze ontwerpen in hun omgeving moeten passen, maar ook dat we graag werken met lokale ondernemers en materialen. Zonlicht zien we als een ontwerpmiddel en de architectuur moet bijdragen aan een lager energieverbruik. Installaties zetten we in om comfort te verhogen.

Contactgegevens

Lautenbag Architectuur bv
Voorstreek 5, 8911 JH Leeuwarden
Dijkweg 16, 8713 KD Hindeloopen

T: 06 18 94 13 35
E: info@lautenbagarchitectuur.nl

KvK Leeuwarden: 82374570
BTW nr. NL862441171B01

Bent u geïnteresseerd?

Verrassend, bijzonder, betrokken, snel en efficient