Bureau

Home » Bureau

ir. Diana Lautenbag

Diana Lautenbag (1979) studeerde in 2005 af aan de Technische Universiteit Delft. In 2006 werd ze genomineerd voor de Jonge Architecten Prijsvraag van de BNA. Voor de oprichting van haar eigen bureau in 2009 werkte zij bij architectenbureaus in Nederland en Engeland.

Het bureau heeft klanten vanuit verschillende sectoren, wat resulteert in een gevarieerd portfolio. Haar particuliere villa’s zijn wereldwijd gepubliceerd. Duurzaamheid en connectie met de omgeving zijn belangrijke aspecten in haar ontwerpen. Er wordt veel aandacht besteed aan het zoeken naar de beste oplossingen in materialisering, techniek en detailering. Villa Hoefman and Villa Hindeloopen zijn voorbeelden waarin deze aspecten mooi naar voren komen.

d.lautenbag@lautenbagarchitectuur.nl
06 42 14 27 62

ing. Sebastiaan Dassen

Sebastiaan Dassen (1978) studeerde in 2002 af als bouwkundig ingenieur aan de HTS in Leeuwarden.

Sebastiaan is bouwkundig projectleider met ervaring in het begeleiden van zowel woningbouw als utiliteitsbouw projecten. Bij Lautenbag Architectuur richt hij zich op het begeleiden van de uitvoering van onze projecten. Daarnaast begeleidt hij voor ons een aantal grote onderhoudsprojecten van bestaand vastgoed door heel Nederland.

s.dassen@lautenbagarchitectuur.nl
06 41 17 65 66

Msc Bernardus Warenga

ir. Bernardus Warenga

Bernardus Warenga (1972) studeerde architectuur en stedenbouw aan de Technische Universiteit Delft. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring als architect op verschillende architectenbureaus in alle fases in het ontwerp- en bouwproces, op alle schaalniveaus, van groot naar klein.

Bernardus heeft interesse in complexe opgaven met verschillende gebruikers en meerdere (tegenstrijdige) belangen en heeft als project-architect ruime ervaring in grote multidisciplinaire projecten. Bernardus heeft de dagelijkse leiding over meerdere projecten tegelijk en is daarbij aanspreekpunt voor opdrachtgevers, adviseurs en uitvoerende partijen. Hij is een project-architect in hart en nieren en vervult deze rol met grote passie.

b.warenga@lautenbagarchitectuur.nl
06 18 94 13 35

 

 

leerwerkplek architectuur

Jelle de Vries, stagiair HBO

Jelle de Vries is een creatieve student die een toekomst voor ogen ziet als architect. Hij zal  zich bij ons verdiepen in het project ‘Tinyhouse vluchttoren’, maar zal ook bij diverse andere projecten ondersteunen om zo met alle facetten van het vak kennis te maken.

Hans de Boer

Hans de Boer (1949) is een zeer ervaren bouwkundig adviseur. Naast zijn pensioen begeleidt hij onder andere een aantal grote onderhoudspojecten voor ons. 

h.deboer@lautenbagarchitectuur.nl
06 23 79 41 21

Bouwtechniek HBO

Eddie Vermeij

Eddie Vermeij (1998) studeerde HBO bouwkunde aan de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden. Hij heeft een grote interesse in bouwtechniek. Eddie werkt bij ons aan projecten van schetsontwerp tot en met uitvoeringsfase. 

info@lautenbagarchitectuur.nl

Stagiair(e) gezocht

Wil jij ook ontwerpen en/of tekenen voor Lautenbag Architectuur? Lautenbag Architectuur zoekt vanaf september weer een voltijd/deeltijd stagiair die ons kan assisteren met ontwerp-,  presentatie- en bouwkundig tekenwerk. Je werkt samen met de projectarchitect aan diverse projecten. Het zou fijn zijn als je een frisse kijk op onze projecten inbrengt.

Stuur je cv en motivatie naar info@lautenbagarchitectuur.nl.

Bent u geïnteresseerd?

Verrassend, bijzonder, betrokken, snel en efficient