Bureau

Home » Bureau

ir. Diana Lautenbag

Diana Lautenbag (1979) studeerde in 2005 af aan de Technische Universiteit Delft. In 2006 werd ze genomineerd voor de Jonge Architecten Prijsvraag van de BNA. Voor de oprichting van haar eigen bureau in 2009 werkte zij bij architectenbureaus in Nederland en Engeland.

Het bureau heeft klanten vanuit verschillende sectoren, wat resulteert in een gevarieerd portfolio. Haar particuliere villa’s zijn wereldwijd gepubliceerd. Duurzaamheid en connectie met de omgeving zijn belangrijke aspecten in haar ontwerpen. Er wordt veel aandacht besteed aan het zoeken naar de beste oplossingen in materialisering, techniek en detailering. Villa Hoefman and Villa Hindeloopen zijn voorbeelden waarin deze aspecten mooi naar voren komen.

d.lautenbag@lautenbagarchitectuur.nl
06 42 14 27 62

ing. Sebastiaan Dassen

Sebastiaan Dassen (1978) studeerde in 2002 af als bouwkundig ingenieur aan de HTS in Leeuwarden.

Sebastiaan is bouwkundig projectleider met ervaring in het begeleiden van zowel woningbouw als utiliteitsbouw projecten. Bij Lautenbag Architectuur richt hij zich op het begeleiden van de uitvoering van onze projecten. Daarnaast begeleidt hij voor ons een aantal grote onderhoudsprojecten van bestaand vastgoed door heel Nederland.

s.dassen@lautenbagarchitectuur.nl
06 41 17 65 66

ir. Bernardus Warenga

Bernardus Warenga (1972) studeerde architectuur en stedenbouw aan de Technische Universiteit Delft. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het architectenvak. 

b.warenga@lautenbagarchitectuur.nl
06 18 94 13 35

Hans de Boer

Hans de Boer (1949) is een zeer ervaren bouwkundig adviseur. Naast zijn pensioen begeleidt hij onder andere een aantal grote onderhoudspojecten voor ons. 

h.deboer@lautenbagarchitectuur.nl
06 23 79 41 21

Vacature

Wil jij ook ontwerpen en/of tekenen voor Lautenbag Architectuur? Lautenbag Architectuur zoekt een voltijd/deeltijd stagiair die ons kan assisteren met ontwerp-,  presentatie- en bouwkundig tekenwerk. Je werkt samen met de projectarchitect aan diverse projecten. Het zou fijn zijn als je een frisse kijk op onze projecten inbrengt.

Stuur je cv en motivatie naar info@lautenbagarchitectuur.nl.

Bent u geïnteresseerd?

Verrassend, bijzonder, betrokken, snel en efficient