Vernieuwing jaren ’70 bungalow in Leeuwarden

Home » Portfolio » Vernieuwing jaren ’70 bungalow in Leeuwarden
Sociale woningbouw Friesland Sociale woningbouw Friesland
Unieke Tinyhouse Unieke Tinyhouse
Sociale woningbouw Friesland Sociale woningbouw Friesland
herbestemming nieuwbouw appartementen leeuwarden herbestemming nieuwbouw appartementen leeuwarden

 

Status: In ontwikkeling
Locatie: Leeuwarden, Nederland
Perceeloppervlakte: 880 m²
Project jaar: 2019

Op een ideale plek in stad, direct aan het open vaarwater ligt deze bungalow uit de jaren ’70. De woning was gedateerd, sleets en hokkerig maar wel ruim met vijf slaapkamers naast een woonkamer en aparte keuken en een royale parkeerkelder onder het huis.

Keuken en eetkamer worden één ruime woonkeuken. Deze ruimte wordt vergroot door een patio bij de ruimte te betrekken. De nieuwe woonkeuken krijgt een praktische inrichting waarin veel meer mogelijkheden zijn voor interactie tussen de bewoners.

Aan het andere eind van de woning wordt van twee slaapkamers één hoofdslaapkamer gemaakt met eigen sanitair en een sauna. Er is een uitgang naar buiten met aansluitend een beschut overdekt buitenterras met jacuzzi.

De woning krijgt een modern en meer in de omgeving passend uiterlijk door het wit maken van het bestaande metselwerk, het zwart maken van bestaande en nieuwe kozijnen en het vervangen van de kapotte houten dakrand. Het resultaat is een fijne eigentijdse woning waar de bewoners nog lang met veel plezier kunnen wonen.

Bent u geïnteresseerd?

Verrassend, bijzonder, betrokken, snel en efficient