Nieuwe collega, ir. Sabine Bodingius

Home » Actueel » Nieuwe collega, ir. Sabine Bodingius
Lautenbag Architectuur en stedenbouw

We zijn blij ir. Sabine Bodingius aan ons team toe te voegen. Met Sabine maken wij ons 8 koppige team compleet en verbreden we deze met een schat aan ervaring op het gebied van stedenbouw en infrastructuur. Met Sabine in ons team kunnen we projecten van elk formaat aan! 

Sabine Bodingius (1979) studeerde in 2003 af aan de Technische Universiteit Delft voor de opleiding Bouwkunde, met als master “Urban Architecture”. Ze heeft daarna bij diverse architectenbureaus ervaring op gedaan als architect.

Vanaf 2009 heeft zij zich verbreed als ontwerper stedenbouw en openbare ruimte bij de Gemeente Groningen. Hier is naast architectuur de interesse ontstaan voor infrastructurele projecten. In 2013 heeft zij de overstap gemaakt naar Hogeschool Windesheim Zwolle om daar als docent binnen de opleiding civiele techniek studenten te inspireren om te bouwen aan de leefomgeving van de toekomst. Tevens werkt zij sinds 2019 op Windesheim als onderzoeker bij het Lectoraat NICE (Netwerken in een Circulaire Economie). Sabine werkt graag als verbindende schakel tussen diverse ruimtelijke disciplines en stakeholders en heeft een brede interesse in de techniek die ingezet kan worden om onze leefomgeving aantrekkelijk, comfortabel en toekomstbestendig te maken. Naast het doceren en onderzoeken wil Sabine weer zélf ontwerpen. Daarom is zij sinds augustus 2020 gestart als architect bij Lautenbag Architectuur. Terug naar haar roots!

Contactgegevens

Lautenbag Architectuur bv
Voorstreek 5, 8911 JH Leeuwarden
Dijkweg 16, 8713 KD Hindeloopen

T: 06 18 94 13 35
E: info@lautenbagarchitectuur.nl

KvK Leeuwarden: 82374570
BTW nr. NL862441171B01

Bent u geïnteresseerd?

Verrassend, bijzonder, betrokken, snel en efficient