Nieuwe collega Bernardus Warenga

Home » Actueel » Nieuwe collega Bernardus Warenga
Architect Bernardus Warenga

In september j.l. hebben wij ons team uitgebreid met architect en stedenbouwkundige, Bernardus Warenga. Bernardus Warenga (1972) studeerde architectuur en stedenbouw aan de Technische Universiteit Delft. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring als architect op verschillende architectenbureaus in alle fases in het ontwerp- en bouwproces, op alle schaalniveaus, van groot naar klein.

Bernardus heeft interesse in complexe opgaven met verschillende gebruikers en meerdere (tegenstrijdige) belangen en heeft als project-architect ruime ervaring in grote multidisciplinaire projecten.

‘Een bouwproject is voor mij niet alleen een technisch proces. Ik zie het ook als een sociaal proces waarin heldere communicatie tussen alle partijen van wezenlijk belang is en alleen een goede samenwerking een goed resultaat geeft. Daarin beperkt het creatieve proces zich niet alleen tot een ontwerpfase. Ook tijdens uitvoering is het nodig technische vraagstukken op een innovatieve wijze op te lossen, welke niet altijd overeenkomt met de meest gebruikelijke oplossing.’

Bernardus heeft de dagelijkse leiding over meerdere projecten tegelijk en is daarbij aanspreekpunt voor opdrachtgevers, adviseurs en uitvoerende partijen. Hij is een project-architect in hart en nieren en vervult deze rol met grote passie.

Wij zijn blij onze groei te mogen voortzetten met Bernardus. Hij is met zijn kennis, ervaring en creativiteit een waardevolle toevoeging aan ons team!

b.warenga@lautenbagarchitectuur.nl
06 18 94 13 35

Contactgegevens

Lautenbag Architectuur bv
Voorstreek 5, 8911 JH Leeuwarden
Dijkweg 16, 8713 KD Hindeloopen

T: 06 18 94 13 35
E: info@lautenbagarchitectuur.nl

KvK Leeuwarden: 82374570
BTW nr. NL862441171B01

Bent u geïnteresseerd?

Verrassend, bijzonder, betrokken, snel en efficient