Bouwvergunning voor 4 Woningen Lemmer

Home » Actueel » Bouwvergunning voor 4 Woningen Lemmer
4 woningen Lemmer

Aan de Nieuwedijk midden in het centrum van Lemmer hebben wij vier woningen in een leegstaand winkelpand ontworpen. De woningen zijn opgezet als grondgebonden wonen van elk drie bouwlagen. Iedere woning heeft een eigen voordeur aan de straat met een eigen brievenbus en deurbel. Bergruimte is per woning georganiseerd. Elke woning heeft op de begane grond achterin een grote berging voor installatietechniek, wasmachine, fietsen, containers en andere spullen.
Het bestaande gebouw is aan drie zijden gesloten. Toegang, daglichttoetreding en ventilatie zullen geheel via de voorgevel plaatsvinden. De verblijfsruimtes liggen aan deze gevel. De woonkamer/-keuken ligt op de eerste verdieping. De verhoogde ligging aan de straat zorgt voor minder inkijk. De hoofdslaapkamer ligt in de kap. De kamer op de begane grond is een tweede slaapkamer, werkkamer en/of logeerkamer.
Doordat woningen horizontaal zijn geschakeld, liggen ruimtes van verschillende woningen niet boven elkaar. Een goede geluidwering is daardoor beter te waarborgen .
De driekamerwoningen variëren in grootte tussen 63 en 83 m² gebruiksoppervlakte. De huizen in het diepere gedeelte zijn iets groter. Met deze opzet maken we zo efficiënt mogelijk gebruik van de beschikbare ruimte.

Contactgegevens

Lautenbag Architectuur bv
Voorstreek 5, 8911 JH Leeuwarden
Dijkweg 16, 8713 KD Hindeloopen

T: 06 18 94 13 35
E: info@lautenbagarchitectuur.nl

KvK Leeuwarden: 82374570
BTW nr. NL862441171B01

Bent u geïnteresseerd?

Verrassend, bijzonder, betrokken, snel en efficient