Flevoland

Home » Flevoland

Lautenbag Architectuur heeft als doel om uw bouwwensen te vertalen naar slimme, duurzame en eigentijdse oplossingen. Met meer dan 15 jaar ervaring leveren we architectuur van hoge kwaliteit en werken vaak voor klanten die hoge eisen stellen aan hun omgeving. Onze projecten onderscheiden zich door hun bijzondere ruimtelijkheid, het inzetten van daglicht als ontwerpmiddel, heldere materialisatie van interieur en exterieur en een zorgvuldige detaillering.

Full service

We zijn een full-service architectenbureau. Wij werken voor o.a. particulieren, bedrijven, woningcorporaties, onderwijsinstellingen, projectontwikkelaars en overheden. We hebben projecten in woning- en utiliteitsbouw in heel Nederland  en werken aan nieuwbouw, verbouw, renovatie, herbestemming en restauratieprojecten.

We houden van complexe ontwerpopgaven in verschillende sectoren. De diversiteit van onze opdrachten stelt ons in staat onszelf telkens te vernieuwen en te komen tot unieke oplossingen. Onze particuliere villa’s zijn wereldwijd gepubliceerd, iets waar we erg trots op zijn! Deze hoge kwaliteit bewaken we graag door het bouwproces van begin tot eind te begeleiden.

Een groeiend team van ervaren architecten en bouwkundigen staat voor u klaar om uw ideale pand te realiseren, binnen uw budget. Persoonlijk contact vinden wij hierbij erg belangrijk. We werken samen met betrouwbare partners en stellen per project het beste team van lokale deskundigen samen.

Duurzaamheid

Gebouwen zijn een van de grootste vervuilers ter wereld en duurzaam bouwen is daarom onvermijdelijk. Architecten spelen hierin een belangrijke rol, een gebouw begint tenslotte bij het ontwerp. Nul op de meter (NOM), bio-based,  CO2-neutraal bouwen, elk project wordt zo duurzaam mogelijk ontworpen en we kijken per project naar de toepasbaarheid van de nieuwste technieken.

Maatschappelijk betrokken ondernemen (MBO)

Lautenbag Architectuur wil maatschappelijk betrokken ondernemen. Wij willen graag een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Zo sponsoren we de locale sportclubs en hebben we een actieve functie in het stichtingbestuur van het plaatselijke gemeenschapscentrum. Bovendien hebben we een leerwerkplek, waarbij we altijd interessante, leerzame opdrachten voor de student verzorgen.

BIM

Elk project wordt door ons in 3D gemodelleerd, waardoor u als klant een goed beeld krijgt van het ontwerp. Grotere projecten kunnen wij in BIM (Building Information Model) modelleren, om een zo efficiënt ontwerp- en bouwproces te organiseren.

Contactgegevens

Lautenbag Architectuur bv
Voorstreek 5, 8911 JH Leeuwarden
Dijkweg 16, 8713 KD Hindeloopen

T: 06 18 94 13 35
E: info@lautenbagarchitectuur.nl

KvK Leeuwarden: 82374570
BTW nr. NL862441171B01

Bent u geïnteresseerd?

Verrassend, bijzonder, betrokken, snel en efficient